Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Περισσότερα

Τρόποι Αποστολής

Η αποστολή των προιόντων στην επαρχία γίνεται με πρακτορείο μεταφορών με χρέωση παραλήπτη και σε μερικές περιπτώσεις με δικό μας μεταφορικό μέσο στην Αθήνα.

Η εταιρεία μας έχει ως πρωταρχικό μέλημα να τηρεί τους όρους και τις υποχρεώσεις της προς εσάς που θα μας επισκεφθείτε στο site, με σκοπό την ενημέρωση σας και την καλύτερη εξυπηρέτηση.

Για τα ελαττωματικά προϊόντα  που φέρουν αστοχία υλικου η ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά την εταιρεία μας και την αντιπροσωπεία του προιοντος.

Εκτιμούμε την εμπιστοσύνη σας και θέλουμε να σας παρέχουμε σιγουριά και ασφάλεια για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε όσον αφορά τα προσωπικά σας στοιχεία.

H “ΜΥΤΑΚΗΣ Γ. ΚΩΝ/ΝΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.” διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης τιμών και αφορά πάντα τις τιμές προιόντων που είναι στο καταστημά μας και στις αποθήκες των εργοστασίων.


Σε περιπτώσεις που δεν είναι δυνατή η παράδοση του προιόντος εξαιτίας καιρικών συνθηκών, αδυναμίας παράδοσης από το εργοστάσιο, απεργίες κλπ. επικοινωνούμε μαζί σας τηλεφωνικώς έτσι ώστε να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε να προχωρήσουμε σε ακύρωση της παραγγελίας σας ή εκτέλεση της την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/mytakis/public_html/system/library/log.php on line 14Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/mytakis/public_html/system/library/log.php on line 14